Om oss

Stencentralen har ett brett och unikt utbud för företag, privatpersoner och proffs. Vi levererar natursten av högsta kvalitet till inom- och utomhusprojekt: granit, sandsten, marmor, skiffer, kalksten, stenfanér, gatsten, kantsten, hällar, plattor till golv och vägg, bänkskivor och fönsterbrädor, oregelbunden sten, fasadsten, väggskiffer – är det natursten du behöver så kan vi det.

Kontakta oss

Stencentralen (SC Natursten AB)
Svarvarvägen 20
13238 Saltsjö-Boo
Sverige

OBS: BOKA alltid en tid för ditt besök, tack!

info@stencentralen.se
+46(0)8-684 091 34

Org. 556931-8420

Vi tar service på stort allvar och vill tro att vi har de nöjdaste kunderna på marknaden, oavsett vad de beställer eller hur ofta. Vi är tillgängliga innan, under och efter ditt stenprojekt.

Våra stensorter och produkter kommer från noga utvalda svenska och internationella stenbrott och tillverkare och vi fokuserar vår verksamhet kring service, kontroll, kvalitet och kontinuitet. Inga tillfälliga "partier", utan ett välsorterat sortiment med framtida tillgänglighet, och ständigt konkurrenskraftiga priser.

För snabb leverans försöker vi att alltid ha populära artiklar på lager men självklart tar vi också special- och förbeställningar: inget projekt är för stort eller för litet.

Stencentralen är medlem i Sveriges Stenindustriförbund: sten.se