Integritetspolicy

Integritet- och datapolicy
22 maj 2024
 
Denna integritetspolicy gäller privatpersoner. Denna policy gäller omedelbart för nya registrerade användare och från och med den 22 maj 2024 för befintliga användare som valt att inte avregistrera sig från våra register och/eller våra utskick. Kontakta oss gärna med frågor om detta.
 
PERSONUPPGIFTSANSVARIG
SC Natursten AB, 556931-8420, Svarvarvägen 20, 13238 Saltsjö-Boo, är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

VAD ACCEPTERAR DU SOM ANVÄNDARE?
Som kund, registrerad användare eller registrerad mottagare av information från oss godkänner du att vi registrerar, uppdaterar och behandlar personuppgifter, kontaktuppgifter och uppgifter om förfrågningar, beställningar och köp. Syftet med detta är att kunna erbjuda god kundservice. Du har alltid rätt till information om vilka uppgifter vi behandlat och du kan begära rättning av felaktiga uppgifter.

Om du gör en förfrågan, beställning eller registrerar dig hos oss så accepterar du att dela med dig av dina personuppgifter och samtycker till att informationen överförs och lagras på våra servrar.

Om du registrerar dig på någon av våra webbplatser eller för nyheter, erbjudanden eller liknande utskick så ger du ditt samtycke till riktad marknadsföring till dig genom marknadsföringsmaterial, främst via e-post, samt svar på dina önskemål/frågor.

Om du inte önskar erhålla marknadsföring och reklamerbjudanden från oss, så kan du avregistrera dig i inloggat läge på hemsidan och/eller avregistrera dig från eventuella utskick, och/eller genom att kontakta oss.

OMFATTNING AV DENNA POLICY
Denna policy gäller för www.stencentralen.se, www.stenfaner.se, www.scnatursten.se samt alla undersidor kopplade till dessa, och alla eventuella register kopplade till dessa sidor. Vi anser inte att personuppgifter omfattar information som är anonym på så vis att information inte kan användas för att identifiera en specifik fysisk person. Vissa undersidor på ovan nämnda webbplatser innehåller länkar till webbplatser tillhörande tredje part. Insamling av personuppgifter genom sådana webbplatser ansvarar alltid tredje part för.

INFORMATION SOM VI SAMLAR IN OCH/ELLER SPARAR OCH/ELLER DELAR
Vi samlar in och behandlar uppgifter för att kunna förbättra vår kundservice och vårt produktsortiment. Vissa uppgifter, exempelvis kopplade till fakturering, är vi enligt lag skyldiga att spara. Uppgifter vi samlar in rör: förfrågningar; köphistorik; e-post och annonsstatistik (antal läsningar, klick och dylikt); kontaktuppgifter för framtida kontakt och erbjudanden/nyheter.

När du besöker våra webbplatser, får våra mail, använder våra tjänster eller klickar på annonser så samlar vi in information. Denna information kan omfatta: enhetens unika identifierare, geografisk plats, vilken sorts enhet som används, statistik om sidvisningar, trafik till och från webbplatserna, hänvisande URL, annonsdata, IP-adress och standardmässig information från webbloggar.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter endast med utvalda underleverantörer och samarbetspartners för att kunna bedriva vår verksamhet. Detta kan gälla men är inte begränsat till: lagerverksamhet och distribution/frakt; kundservice; bedrägeriutredningar, fakturering- och betalningar; redovisnings- och ekonomitjänster; lojalitetsprogram; drift av webbplatser; tillsynsmyndighet, polismyndighet, eller annan behörig tredje part i samband med en brottsutredning eller påstådd olaglig aktivitet.

Vi säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part.

COOKIES (KAKOR), WEBB-BEACONS OCH LIKNANDE TEKNIK
När du besöker eller använder våra webbplatser, tjänster, applikationer, kommunikationskanaler (såsom e-post) och verktyg, så kan vi eller våra tjänsteleverantörer använda cookies, webb-beacons och liknande teknik för att lagra information i syfte att ge dig en bättre, snabbare och säkrare upplevelse och för annonseringsändamål.

ÅTKOMST, GRANSKNING OCH ÄNDRING AV DINA PERSONUPPGIFTER
Du kan se, granska och ändra de flesta av dina personuppgifter genom att logga in. Du kan också alltid kontakta oss för mer information. Du ansvarar för att skydda eventuella lösenord till inloggningstjänster. Du ska därför omedelbart kontakta oss, och ändra ditt lösenord, om ditt lösenord av någon anledning har kommit i orätta händer.

Du har rätt till bland annat tillgång, rättelse, begränsning, invändning, radering och dataportabilitet. Vänligen kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter. Om du vill begära tillgång till alla personuppgifter så kan vi begära identifieringsunderlag från dig.