Om Stencentralen


Natursten av högsta kvalitet – till marknadens bästa priser

För priser eller frågor kring Måttbeställningar, som Bänkskivor och Fönsterbrädor eller Badrumsskivor, eller andra specialbeställningar kontakta: offert@stencentralen.se .

Stencentralen har ett brett och unikt utbud för företag, privatpersoner och proffs. Vi levererar natursten av högsta kvalitet till inom- och utomhusprojekt: granit, sandsten, marmor, skiffer, kalksten, Stenfanér, gatsten, kantsten, hällar, plattor till golv och vägg, bänkskivor och fönsterbrädor, oregelbunden sten, fasadsten, väggskiffer och så vidare – är det natursten du behöver så kan vi det.

Vi tar service på stort allvar och vill tro att vi har de nöjdaste kunderna på marknaden, oavsett vad de köper eller hur ofta. Vi är tillgängliga för dig innan, under och efter ditt stenprojekt.

Våra stensorter och produkter kommer från noga utvalda svenska och internationella stenbrott och tillverkare och vi fokuserar vår verksamhet kring service, kontroll, kvalitet och kontinuitet. Inga tillfälliga "partier", utan ett brett och välsorterat sortiment med framtida tillgänglighet, och ständigt konkurrenskraftiga priser.

För snabb leverans försöker vi att ha populära artiklar på lager men självklart tar vi också special- och förbeställningar: Inget projekt är för stort eller för litet. Saknar du något så säg bara till.

Kontakta oss gärna med frågor och kommentarer.

SC Natursten AB, Org. 556931-8420