Om Stencentralen


Natursten av högsta kvalitet – till marknadens bästa priser

Stencentralen har ett brett och unikt utbud för företag, privatpersoner och proffs. Vi levererar natursten till era inom – och utomhus projekt av högsta kvalitet; granit, sandsten, skiffer, kalksten, stenfanér, gatsten, kantsten, hällar, plattor till golv och vägg, oregelbunden sten, fasadsten och så vidare – är det natursten du behöver så kan vi det.

Vi tar service på stort allvar med de nöjdaste kunderna på marknaden, oavsett vad de köper eller hur ofta. Vi är tillgängliga för dig innan, under och efter ditt stenprojekt.

Våra stenar kommer från noga utvalda internationella stenbrott och tillverkare som vi investerar i, arbetar med som partners och samarbetar direkt med.

Inga mellanhänder, vilket resulterar i kontroll, kvalitet och kontinuitet. Inte heller några ’tillfälligt lager’ produkter utan ett brett och välsorterat sortiment med framtida tillgänglighet och ständigt konkurrenskraftiga priser.

För snabb leverans försöker vi att ha populära produkter på lager men självklart tar vi också beställningar: Inget projekt är för stort eller för litet. Saknar du något så säg bara till.

Kontakta oss gärna med frågor och kommentarer.